Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_95vvk4j4mqurtc621u8ofds275, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Informatie | Masterclass Verzuimmanagement

Informatie

Datum
15 mei 2018

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
MeetUp in het Beatrixgebouw
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
Bereikbaarheid Jaarbeurs

Tarieven

  • € 599,- p.p. bij deelname van 1 persoon van één organisatie
  • € 499,- p.p. bij deelname van 2 personen of meer van één organisatie

Om van de collegakorting te profiteren dienen deelnemers van één organisatie in dezelfde order aangemeld worden. Deze genoemde prijzen zijn inclusief koffie en thee tijdens de pauzes en de netwerkborrel en exclusief BTW.

Inschrijven
U kunt zich hier inschrijven.
Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. Twee weken voor aanvang van de dag sturen wij u de uitnodigingsbrief en een routebeschrijving.

Heeft u vragen?
Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met ons eventteam:
E-mail: aanmeldingenevents@vakmedianet.nl of bel: 088 - 58 40 401.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Organisatie
De Masterclass Verzuimmanagement wordt georganiseerd door Vakmedianet B.V.

Contact

Heeft u vragen over de Masterclass Verzuimmanagement of over uw aanmelding?

Neem dan contact op: bel met 088- 58 40 401 of mail aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Interessant voor:

  • HR professionals
  • Arbo professionals
  • Leidinggevenden

Ook interessant...

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_95vvk4j4mqurtc621u8ofds275, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0