Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_3fl6jntj832ajrh7h4nfb86kv4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Trainers | Masterclass Verzuimmanagement

Trainers

Lieke Lubbers

Lieke Lubbers

Lieke Lubbers werkt als werkvermogenspecialist en trainster voor Arbobutler, onderdeel van de Enrgy in Business Group. Daarnaast is zij NfM-mediator. Het streven naar gezondheid zowel binnen de organisatie als voor haar klanten is voor haar dagelijks aan de orde. Dit gaat voor haar verder dan de fysieke en mentale gezondheid alleen. Als werkvermogen specialist adviseerd zij daarom werkgevers en werknemers over werkvermogen: het samenspel tussen Gezondheid, Competenties, Motivatie en het Werk zelf. Zij gelooft in alle facetten die werk ons kan bieden en dat er altijd ruimte is om te leren en je werkvermogen te verbeteren. Met het geven van trainingen in verzuimmanagement, werkvermogen en inzetbaarheid is haar doel werkgevers, HR professionals en leidinggevenden te inspireren om zo het beste uit hun medewerkers en organisatie te halen.

 
Marije Maltha

Marije Maltha

Marije Maltha werkt als trainster en werkvermogenspecialist bij Arbobutler, onderdeel van de Enrgy in Business Group. Zij gelooft dat iedereen het recht heeft om te kunnen werken. Daarom draagt zij in haar werk graag bij aan het verkrijgen van inzicht in de van inzetbaarheid bij werknemers en werkgevers. "Waar zit de mogelijkheid om het werkvermogen te beïnvloeden en hoe pak ik dit aan?”: is de essentiële vraag.

 

Resultaat van deze masterclass:

  • Sturen op succesvolle preventie, re-integratie en inzetbaarheid van medewerkers.
  • Inzicht in de verschillende verzuimprocessen binnen uw team.
  • Effectieve getrainde gespreksvaardigheden voor directe toepassing in de dagelijkse praktijk.
  • Extra competenties en vaardigheden om doelgericht preventieve verzuimgesprekken te voeren met heldere werkafspraken.

Interessant voor:

  • HR professionals
  • Arbo professionals
  • Leidinggevenden

Ook interessant...

Contact

Heeft u vragen over de Masterclass Verzuimmanagement of over uw aanmelding?

Neem dan contact op: bel met 088- 58 40 401 of mail aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_3fl6jntj832ajrh7h4nfb86kv4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0